Pred kratkim smo poročali o uspehu naše ekipe na kvizu Male sive celice v četrtfinalu, a danes poročamo o novem uspehu. V torek, 20. 4. 2021, se je naša ekipa udeležila snemanja polfinalne oddaje na RTV SLO in premagala OŠ Poljane iz Ljubljane. Tako so se Lenart Bernik, Tija Žura in Matic Kotnik uvrstili v veliki finale, na katerem se bodo pomerili z OŠ Križe.

Ker so v tekmovanju ostale le najboljše ekipe in se bližamo koncu, je bila temu primerna tudi težavnost vprašanj. Tekma je bila napeta vse do konca, saj je tudi nasprotna ekipa pokazala veliko znanja. Na koncu je

ekipa OŠ Center blestela z 20 točkami razlike in se veselila zmage ter uvrstitve v zaključno oddajo. Pri uspehu so naši ekipi kot vedno pomagali zvesti in odlični navijači in tudi njim gre posebna pohvala in zahvala.

Po novici o uspehu smo povprašali ravnateljico ga. Marto

Pavlin o njenih občutkih: “Bravo Matic, Lenart in Tija. Čestitke! OŠ Center ste v kvizu Male sive celice popeljali v finale. To je zgodovinski dogodek. Ponovno ste dokazali vašo vsesplošno razgledanost in visoko stopnjo inteligentnosti. Izvrstno ste se izkazali. Korajžno v finale, navijali bomo za vas!”

 

Snemanje finalne oddaje bo 11. maja.

Ekipo OŠ Center bomo v bodoče pogosto lahko gledali po televiziji. Najprej si bomo na SLO 1 lahko ogledali četrtfinalno oddajo, ki bo to soboto, 24. aprila., 15. maja pa bo na sporedu še  polfinale.

Do razpleta v finalu pa držimo pesti…

Več slik si oglejte v fotogaleriji.

Še enkrat čestitke Lenartu, Tiji in Maticu. Navijamo za vas!

(Skupno 284 obiskov, današnjih obiskov 2)