Občinsko tekmovanje v malem nogometu je potekalo na OŠ Stopiče, kjer so starejši dečki osvojili 3. mesto. Tekmovali so: Lan Marin, Gal Gorše, Maks Babnik Gazvoda, Anes Ibrič, Svit Rojnik, Selman Mujič, Gal Hribar, Leon Matjašič.

https://sport.znm.si/home/document/docid/20942?back=/sport-mladih/tekmovanja-os/obcinska-tekmovanja/nogomet

Na občinskem prvenstvu v rokometu za starejše dečke, je OŠ Center dosegla 4. mesto. Tekmovali so: Aljaž Avsec, Andraž Kirm, Valentin Husak, Luka Ban, Lan Marin, Franci Kostrevc, Lovro Avsec.

https://sport.znm.si/home/document/docid/20896?back=/

Starejše deklice so na področnem tekmovanju v rokometu osvojile 3. mesto. Igrale so Luna Goršek, Tija Regina Avsec, Iva Šinkovec, Ema Tomažin, Lučka Tratar, Taja Blejec, Nina Šinkovec in Tara Car. Najboljša strelka tekmovanja je bila s 24 zadetki Luna Goršek.

https://sport.znm.si/home/document/docid/20951?back=/sport-mladih/tekmovanja-os/podrocna-tekmovanja/rokomet

Na ŠC Livada je 13. 11. 2023, potekalo področno prvenstvo v košarki za starejše učence, kjer so se naši fantje uvrstili na 5. mesto. Tekmovali so: Aljoša Špehar, Jakob Molan, Aleksej Laknar, Aljaž Avsec, Gal Markovič, Jakob Maros, Voranc Bojanc, Franci Kostrevc, Lovro Avsec, Gal Gorše, Erazem Ličen, Maks Cetina.

https://sport.znm.si/home/document/docid/20905?back=/sport-mladih/tekmovanja-os/podrocna-tekmovanja/kosarka

Starejše učenke OŠ Center so 14. 12.2023, v tekmovanju v košarki, postale področne podprvakinje in se s tem uvrstile na državno tekmovanje. Tekmovale so: Luna Goršek, Lučka Tratar, Taja Blejec, Iva Šinkovec, Hana Osojnik, Ema Osojnik, Nina Šinkovec, Tija Regina Avsec, Tjaša Tratar, Sara Troje, Lana Gornik, Adnana Bajrić.

Na OŠ Grm je potekalo občinsko tekmovanje v odbojki za starejše deklice in dečke. Oboji so v finalnem boju izgubili proti OŠ Otočec. Tako deklice kot dečki so prikazali borbeno igro in si s tem prislužili naslov občinskega podprvaka.

https://sport.znm.si/home/document/docid/20973?back=/

https://sport.znm.si/home/document/docid/20983?back=/

Related Images:

(Skupno 460 obiskov, današnjih obiskov 1)