Letošnje novoletne likovne delavnice so na predmetni stopnji zaradi aktualnih razmer potekale organizacijsko drugače kot pretekla leta. Učenci so ustvarjali s svojimi razredniki in sorazredniki v svojih matičnih učilnicah. Naloga oddelkov je bila, da izdelajo različne novoletne izdelke in okrasijo vrata svojih učilnic, s tem pa pričarajo nekaj prednovoletnega vzdušja tudi ostalim učencem in delavcem šole. Delavnice, ki so jih organizirali mentorji, so bile kot vedno zelo raznolike in zanimive. Učenci so material za delo prinesli od doma, zato so svoje izdelke odnesli domov.

Oblikovalo smo komisijo, ki je ovrednotila delo oddelčnih umetnikov, ki so krasili vrata učilnic.

  1. MESTO:  9. C
  2. MESTO:  7. A
  3. MESTO:  6. C

NAGRAJENI ODDELKI SO PREJELI  SLADKE NAGRADE.

 

Bazarja zaradi razmer žal nismo smeli organizirati. Letošnje delavnice so bile uspešne, manjka pa nam stik s starši, ki so na šolskem BAZARJU lahko občudovali dela svojih otrok. Izdelke, ki so jih izdelali učenci od 6. do 9. razreda smo tako lahko le fotografirali in jih predstavili na šolski spletni strani.

Naslednje šolsko leto bomo nadaljevali s podobnim načinom dela, saj je organizacijsko veliko bolj enostavno in pregledno. Učenci se med seboj poznajo, zato lažje sodelujejo med seboj. Tudi krasitev učilnic in vhodnih vrat je bila za učence zanimiva, pa še koristno je, saj smo s tem krasili tudi hodnike naše šole.

Vodja tehniškega dne: Valter Rabič

Foto album

Related Images:

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)