Naj veselošolecZaključna veselošolska prireditev je v ljubljanski Festivalni dvorani potekala v nedeljo, 2. junija 2024. Na njej so le najboljši Veselošolci prejeli posebna priznanja in nagrade.

»Letos sem bil že drugič na prireditvi za veselošolske prvake v Festivalni dvorani v Ljubljani. Spet smo iz različnih koncev Slovenije prišli nazaj na lansko lokacijo.«

Jakob si je na tekmovanju tudi letos prislužil naziv prvaka. Za ta izjemen dosežek in priznanje truda in znanja mu iskreno čestitamo.

Prireditev je s povezovanjem popestril Boštjan Gorenc – Pižama. Med podeljevalci sta bili igralki iz serije Skrito v raju, Sabina Kogovšek in Mila Peršin, pa tudi Nik Škrlec, Sašo Stare in Marjetka ter Raay, ki sta s svojimi pesmimi poskrbela za še prijaznejše vzdušje.

»Vsak veselošolec je dobil vrečko z nagradami, v kateri so bili bon za Woop, šest–mesečna naročnina za Mladinsko knjigo+ , knjižna nagrada in še mnogo drugih stvari. Nekaj posebnega je bil svinčnik Pionirskega doma, saj je vseboval seme, ki je bilo spravljeno v zelenem delu svinčnika. Dobili smo tudi sendviče in vodo.

Na prireditvi je bilo zabavno. Sicer nisem dobil nobene glavne nagrade, a sem vseeno dobil vrečko stvari.«

Več slik si oglejte v fotogaleriji.

Manca Pezelj Berger, mentorica Vesele šole 4.-6. razred, in Jakob Zemljič, 5. c

Related Images:

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)